ADANA / KARATAŞ - Atatürk İlkokulu

Mrt

Okulumuzda yapılan "İstiklâl Marşı'nı En Güzel Ben Okuyorum" yarışmasında,  sabah devresinde birinci olan 4/C sınıfı öğrencisi Minel Kaymaz, öğle devresinde birinci olan 2/B sınıfı öğrencisi Yağmur Öksüzer, yapılan törenle ödülünü almıştır. Yıl içinde yapılan deneme sınavlarında ilçede ilk üçe giren öğrencilerimiz 3/B sınıfından Oğuz Kaya ve Ali Kemal Kumlu, 3/C sınıfından Asel Akpınar ve Kerem Şırnak, 4/B sınıfından Rüya Tuanna Aras ve Amed Adıgüzel ödüllendirilmişlerdir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında, 07.03.2024 Perşembe günü saat 10.00'da okulumuzda öğrencilere ''ÇÖK-KAPAN-TUTUN'' uygulaması gösterilerek, TAHLİYE tatbikatı yapıldı.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile derslere ara vermesini amaçlamaktadır. Dört günlük plan okulumuzda özveriyle uygulanmıştır.

Ock

Teknofest, Milli Teknoloji Hamlesi kapsamında yapılan ve Türkiye'den birden çok kurumun katkı sağladığı  Türkiye'nin ilk ve tek uzay, teknoloji ve havacılık festivalidir. TEKNOFEST'in açılımı Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalidir. Festival kapsamında çokça etkinlikler yapılmaktadır. Bunların başında Türkiye'de öncü olan başta Baykar Technologies olmak üzere teknoloji geliştiren birçok yerli firmanın gösterileri yer almaktadır. Festival alanında teknoloji, uzay ve havacılık içe içedir. Meydanda yer alan gösterim alanlarında Bayraktar TB2, Akıncı, Hürkuş, Atak gibi geliştirilen teknolojiler gösterim yapılmaktadı

Ara

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası", 13.12.2023 tarihinde  Sayın Kaymakamımız Necati AKTAN'ın teşrifi ve değerli misafirlerimizin katılımıyla düzenlenen şenlik ile kutlanmıştır. "Yedi Bölgemiz" temalı etkinliklerde her sınıfımız bir bölgemizi tanıtmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 85. yılı özlem ve saygıyla yad edilmiştir.

Ara

Öğrencilerimiz, Karataş Belediyesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününe katılmıştır.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılı, ilçemiz merkezindeki okulların katılımı ile coşku ve gururla kutlanmıştır. Törende, okulumuz adına  Gülçin AKTAŞLI rehberliğinde 3/C sınıfı ve  Seda ALTIN, Feray GÜMÜŞ, Sibel ÖZTÜRK rehberliğinde 3/D sınıfı gösterilerini sergilemiştir. Ayrıca ilçemizde düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz Ela KAYMAZ ve Beray AKIN'a ödülleri Kaymakımımız Sayın Necati AKTAN ve Belediye Başkanımız Sayın Necip TOPUZ tarafından verilmiştir. Törene katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.